Lietuvos kardiologų draugijos metinė konferencija Kardiologijos naujienos 2017

2017 m. Gruodžio mėn. 1 d. „Park Inn“ konferencijų centras, Donelaičio g. 27, Kaunas

Welcome to the 7th Baltic Atherosclerosis Congress

Tallinn, Estonia on April 6-7, 2018.

III-ioji jungtinė LSMU MA Kardiologijos klinikos ir Respublikinės Šiaulių ligoninės Širdies ir kraujagyslių centro konferencija

Penktadienis, 22 Rugsėjis 2017

KONFERENCIJOS PROGRAMA

Laikas Trukmė, ak. val. Pranešimo pavadinimas Pranešėjo vardas, pavardė, mokslinis laipsnis, atstovaujama institucija.
13:30–14:00 30 min Konferencijos atidarymas, įžanginis žodis

Prof. habil. dr. R. Žaliūnas, LSMUL

Prof. habil. dr. R. Benetis, LSMUL

„Kardiologų Olimpiada“. Klinikiniai atvejai.
14:00 – 14:20 20 min Intervencinė kardiologija. 2 klinikiniai atvejai.

Gyd. V. Tamakauskas, RŠL

Doc. G.Jaruševičius, LSMUL

14:20 – 14:40 20 min Echokardiografija. 2 klinikiniai atvejai.

Gyd. A. Dambrauskaitė, RŠL

Gyd. A. Vaitiekienė, LSMUL

14:40 – 15:00 20 min Klinikinė kardiologija. 2 klinikiniai atvejai.

Gyd. D. Dovidaitienė, RŠL

Gyd. R. Verseckaitė, LSMUL

Kardiologijos aktualijos, naujienos iš kongresų.
15:00 – 15:15 15 min Aktualūs ŪIS gydymo klausimai intensyvios terapijos skyriuje. Gyd. A. Bubliauskas, RŠL
15:15 - 15:30 15 min Nauja ŠN gydymo galimybė. Dr. D. Žaliaduonytė- Pekšienė, LSMUL
15:30 - 15:45 15 min

Naujienos iš Europos Hipertenzijos draugijos kongreso.

Dr. N. Kupstytė, RŠL
15:45 - 16:00 15 min Naujienos iš Europos Kardiologų draugijos kongreso. Prof. R. Šlapikas, LSMUL
16:00 – 16:15 15 min Naujienos iš EHRA kongreso. Prof. A. Puodžiukynas, LSMUL
16:15 – 16:40 25 min Kavos pertrauka  
16:40 – 16:55 15 min Fabry ligos aktualijos Lietuvoje. Doc. J. Plisienė, LSMUL
16:55 – 17:10 15 min

Dislipidemijos: nauja galimybė tikslo link- ezetimibas.

Doc. O. Gustienė, LSMUL
17:10 – 17:25 15 min AKS monitoravimas klinikinėje praktikoje. Eksperto komentarai.

Dr. N. Kupstytė, RŠL

Prof. R. Šlapikas, LSMUL

17:30 – 18:00 30 min

Svečiuose pas kardiologus- svarbios žinios kardiologams.

NGAK antrinei insulto profilaktikai

Endokrinologas apie kardiovaskulinę apsaugą gydant cukrinį diabetą

Doc.V. Matijošaitis

Dr. E. Urbanavičienė

18:00 – 18:15 15 min Garbės paskaita jauniesiems kardiologams. Prof. R. Babarskienė
18:15 – 18:30 15 min Baigiamasis žodis  
Vieta : Šeduvos malūno konferencijų salėje, Šeduva, Šiaulių raj.

Atgal

LKD svetainę remia

Renginiai

Lapkritis 2017
Pi An Tr Ke Pe Še Sek
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Pagrindinis LKD rėmėjas

  
           
         

Artimiausi renginiai užsienyje

Prisijungimas